Genåbning går gelinde

Revas i Stoholm har med udvidet åbningstid igen været åben siden tirsdag

02. april 2020, 09:26
Der er igen højt humør på genbrugsstationen i Stoholm, hvor pladsmand Arne Nielsen (tv) i denne uge får assistance af Klaus Tinggaard og Kristian Tinggaard (th) til at styre trafikken. Foto: Henrik Bagge

Stoholm Efter at have haft lukket siden den 12. marts på grund af coronavirus, er Revas i Stoholm igen begyndt at tage skraldet.

Siden tirsdag klokken 10 har borgerne igen været velkomne på genbrugsstationen med visse restriktioner, og onsdag eftermiddag kunne pladsmand Arne Nielsen så gøre foreløbig status.

- Overordnet set er det gået rigtig godt. Folk har været rigtig gode til at holde afstand til hinanden og for eksempel lade én person tømme traileren i stedet for at tage hele familien med, lød det fra pladsmanden.

De er large ved lågen

Også en regel om, at lige datoer var for biler med et lige sidste tal på nummerpladen og ulige datoer for ulige numre er blevet håndteret fint ifølge Arne Nielsen.

- I går (tirsdag, red.) var der et par stykker, der ikke vidste det, og det har der også været i dag. Men der var ikke så mange på pladsen, da de kom, så de fik selvfølgelig lov til at komme ind alligevel.

Med fem timers ekstra åbningstid og en række nye regler at håndhæve havde Arne Nielsen også fået bevilget to ekstra mand til at styre trafikken ind på pladsen, hvor der max må befinde sig 10 personer ad gangen.

Det var to gange Tinggaard, nemlig Klaus og Kristian, og de havde ikke ladet nogen vente længere, end hvad en snak om løst og fast kunne udfylde.

Godt med frisk luft igen

Knaldtilbuddet med åbent klokken 10-18 fortsætter uge 14 ud, og så vil der blive taget en beslutning om en eventuel udvidelse til også at omfatte dagene op til påske. Ellers går man tilbage til den normale åbningstid klokken 15-18.

Under alle omstændigheder har det været et par gode dage for pladsmand Arne Nielsen, der også trængte til at blive luftet.

- Jeg er virkelig glad for at være tilbage. Det med at komme ud og snakke med en masse mennesker igen, det passer mig rigtig fint.