3 MENINGER: Hverdag med corona

Hvordan former din hverdag sig under coronakrisen?

03. maj 2020, 06:19
1 af 3 JØRGEN SVENSON, VRIDSTED Megen tid går med at følge udviklingen, og det var godt, da et enigt Folketing tog beslutninger. Men nu, hvor vi skal tilbage, kniber det forståeligt nok med enigheden. Der står så meget på spil for dem, hvis levevej er i fare. Politisk uenighed og specialisters forskellige holdninger gør det svært for os menige danskere at følge med og forstå. Det positive er, at vi godt kan finde ud af at stå sammen med gensidig forståelse, når vi mødes rundt omkring. Og så har vi en Phillip Faber, som har gjort det godt for alle aldersgrupper. Men for pokker, hvor man glæder sig til en hel genåbning af Danmark - velvidende at det aldrig bliver helt som før coronaen!
2 af 3 BIRTE PHILIPS, KNUDBY Min hverdag er meget forandret. Først isolerede jeg mig, men da det blev klart, at intet bliver normalt, før vi kan blive vaccineret, begyndte jeg selv at handle ind igen. Jeg bruger handsker, sprit og til tider mundbind. Jeg mødes med meget få mennesker og helst udendørs. Hvor er det godt, at sommeren er på vej.
3 af 3 SUSANNE BAK, STOHOLM Min hverdag er meget anderledes end før corona med hjemmearbejde siden 13. marts, og det er noget af en omvæltning, når man er vant til at sidde i et livligt storrumskontor. Det har betydet nye arbejds- og mødeformer via Skype og Teams, men også mange nye opgaver. Der har i den grad været arbejdsro, men hold op hvor jeg savner samværet med mine dejlige kolleger med sparring over bordet og gode grin. Privatlivet er nok det, der har forandret sig mest. Der er meget mindre samvær med den nærmeste familie, men heldigvis er det blevet erstattet af daglige telefon- og facetimesamtaler. Mit frivillige arbejde betød før 3-4 aftenmøder om ugen, men det er der jo lukket fuldstændigt ned for. Fritiden bruges derfor på hjemmeprojekter, en større oprydning i gemmerne og krimilæsning.