Brug din bibliotekar

Konceptet Book1Bibliotekar åbner nu som onlineservice

06. maj 2020, 11:57
Mona Jensen fra Stoholm er blandt de bibliotekarer, man nu igen kan booke til vejledning i Viborg Bibliotekernes koncept Book1Bibliotekar. Arkivfoto

Fjends Viborg Bibliotekerne oplever en stor interesse for at få vejledning til valg af litteratur, både til fritidslæsning og studiearbejde, og deres service Book1Bibliotekar, hvor borgerne kan booke tid til hjælp med litteratur- og informationssøgning, har igen åbent som onlineservice med lokale bibliotekarer i spidsen.

Siden mandag den 27. april har man igen kunnet booke en bibliotekar fra Viborg Bibliotekerne og få en halv times individuel vejledning.

Uanset om man søger hjælp til sin studieopgave, eksamen eller om man har brug for inspiration til skønlitteratur, så er der hjælp at hente.

Interessen er stor

Siden regeringen lukkede bibliotekerne i midten af marts, har Book1Bibliotekar været sat på pause, men det er altså igen muligt at booke en bibliotekar via telefon, e-mail eller videomøde.

- Vi mærker en stor interesse for at få vejledning til valg af litteratur, og derfor tilbyder vi nu samtalerne som en onlinetjeneste til borgerne. Bibliotekarerne er klar, så alle borgere i Viborg Kommune kan få den rette hjælp til deres studier, interesseområder og litteratursøgning i det hele taget, siger Lone Westphall, afdelingsleder i Viborg Bibliotekerne.