Igen lovligt med truckkurser

Mercantec er allerede i gang igen med truckcertifikater

08. maj 2020, 06:49
I en tid med stigende arbejdsløshed er det godt at have et truckcertifikat. Nu genåbner Mercantec muligheden for at tage kurset i enten Skive eller Ulfborg. Arkivfoto

Viborg Efter flere ugers coronapause er det nu igen muligt at tage et gaffeltruckcertifikat.

Viborgs største uddannelsesinstitution Mercantec, der tilbyder truckcertifikater fra deres afdelinger i Skive og Ulfborg, har fået lov til at genåbne den specifikke del af efteruddannelsesafdelingen.

- Det er meget glædeligt. Et truckcertifikat er smart at have, eksempelvis hvis man skal søge nyt arbejde. Og i en tid, hvor arbejdsløsheden stiger, er det et godt signal, at vi igen har lov til at tilbyde truckcertifikater, siger uddannelseschef på Mercantec Kurt Hilbert Thomsen.

Mercantec tager alle tænkelige forholdsregler for at mindske smitterisikoen. Blandt andet bliver hver truck grundigt rengjort, inden en ny kursist skal sætte sig bag rattet. Desuden er kun halvt så mange kursister i gang samtidig.

De første truckkurser går i gang allerede i den kommende uge. Nye kurser og tilmeldingsmuligheder bliver lanceret via hjemmesiden.