3 MENINGER: Hverdag med corona

Hvordan former din hverdag sig under coronakrisen?

09. maj 2020, 06:25
1 af 3 LONE DAHL, SDR. RESEN Min hverdag foregår hjemme under coronakrisen. Børnebørnene har været her nogle dage, så jeg har passet på ikke at være sammen med andre end dem. Nu er de startet i børnehave og skole, så på dage med dejligt vejr kan jeg godt nyde en kop kaffe med venner på vores store terrasse. Sammen, men på afstand, naturligvis. Det er »nedgearing« på højeste plan.
2 af 3 KNUD DAHL, LUNDØ Da jeg fik spørgsmålet, tænkte jeg, hvad har det egentlig ændret for mig som pensionist. Hus og have skal passes som altid, købmanden har stadig lukket op, og der er masser af varer på hylderne. Men ok, vi skal spritte fingre, når vi går ind, og de fleste går i en pæn bue omkring mig. Kører vi en længere tur, skal vi huske madpakken, da alle madsteder er lukket. Men på landet er der god plads og frisk luft, og man kan stadig snakke med naboer, venner og familie, dog lidt på afstand. Så længe, der ikke er nogen af vore nærmeste, der bliver hårdt ramt, ser vi positivt på fremtiden.
3 af 3 ELSEBETH POULSEN, VRIDSTED Min hverdag foregår i Vridsted. Da jeg ikke kan komme til gymnastik i hallen og dans i Skive, så foregår det i stuen 2-3 gange i ugen á ca. en times varighed. Jeg har set en masse gode udsendelser fra Randers Regnskov, og ellers nydes haven og naturen her omkring sammen med hunden, men det gjorde vi også før. Nu er vi også begyndt at køre på MC-ture sammen med nogle venner, selvfølgelig med afstand. Det er hyggeligt. Men familien har vi ikke besøgt eller set, så det har vi til gode, Jeg håber at det snart får en ende, så vi kan få et normalt liv igen.