Flyfabrikken aflyser ståhejgilde

Arrangørerne satser på at afvikle arrangementet til næste år i pinsen

11. maj 2020, 10:55
Rasmus Johansen fra Flyfabrikken håber, at børnefolkemødet Det store Ståhejgilde kan afvikles i pinsen 2021 efter den aktuelle aflysning på grund af coronavirussen. Arkivfoto: Henrik Bagge

Fly I lyset af den seneste udmelding om »fase 2« genåbning af Danmark efter coronakrisen, har arrangørerne bag børnefolkemødet »Det store ståhejgilde« i Fly valgt at aflyse.

Det børnekulturelle event, der var programsat til afvikling den 30. maj, havde budgetteret med 300 deltagere, og som de fleste nok ved, er det slet ikke der, vi er henne endnu, hvad angår det tilladte antal mennesker forsamlet på en gang.

- Mette gav det jo nakkeskuddet i torsdags, så det bliver en aflysning, siger Rasmus Johansen fra Flyfabrikken, der dog hverken er bitter eller overrasket.

- Det var jo der, det bar henad, men der er lagt op til, at vi prøver igen til pinse i 2021, og aktørerne har heldigvis mestendels sagt ja til at være med igen.

Har du billet? Sådan gør du

Rasmus Johansen håber så, at de 55.000 kroner, som Kultur- og Fritidsudvalget i Viborg Kommune havde bevilget til projektet, kan følge med.

Har man allerede købt en billet til arrangementet, er der nu to muligheder.

Man kan få pengene retur ved at skrive en personlig besked til Flyfabrikken.nu, eller man kan forholde sig passiv, i hvilket tilfælde billetten bliver overført til næste års arrangement, der er sat til afvikling lørdag den 22. maj 2021.