112 Besynderlig chikane i Stoholm

En familie har modtaget en række ildevarslende hilsner på tre forskellige matrikler

10. juni 2020, 11:30
På billedet her er samlet den mængde »skrald« i form af en masse dukker (i posen) samt et helt legetøjsslot, der blev kastet over hækken og lå og flød i haven hos et af Anni Tranders´ familiemedlemmer, der bor på Byporten i Stoholm. Privatfoto

Stoholm - Er der andre, som oplever ting som dette, forhørte Anni Tranders sig lørdag i Stoholms facebookgruppe i et opslag med vedhæftede billeder af en noget afvigende og dyster form for hilsen med en masse sammenfiltrede dukker placeret på postkassen ved hendes hjem.

Da hun yderligere kunne oplyse, at noget tilsvarende også var sket hos hendes svigerforældre og kærestens mormor i Stoholm, der begge havde fået kastet dukker og andet ind over hækken, begyndte det at virke temmeligt personligt.

Det synes man også i den efterfølgende tråd på opslaget, hvor andre brugere blandt andet betegner chikanen som »weird« og »hjernedød«.

At det skulle være noget personligt forstærkes yderligere af, at det ikke er første gang, Anni Tranders og familien har været udsat for noget lignende.

- Det er virkelig ved at være irriterende. Sidste gang var det kanelindsmurte æbler, som har lavet pletter på de nye fliser. Sidste gang igen var der limet hår fast på postkassen, skriver Anni Tranders om et par øvrige episoder, som dengang blev politianmeldt.

Hun har igen talt med politiet, som dog ikke kan gøre noget, med mindre familien ved, hvem det er, og det har man foreløbig ikke noget bud på.