3 MENINGER: Sommerferie

Hvad skal du lave i din sommerferie?

20. juni 2020, 06:44
1 af 3 LINE LARSSON, LØGSTRUP Vores sommerferie tog som alt andet i år en helt anden drejning end planlagt. Ferien skulle i år gå tre uger til USA med Gruppen (børnene 1, 2, 3 og 4), men det satte Covid-19 en stopper for. Så nu ser vi frem til at holde ferie i vores sommerhus i Øster Hurup. En sommerferie i et helt andet tempo end planlagt – men en sommer, hvor vi skal slappe af, finde roen og nyde hinandens selskab. Og hvem ved, måske i år vil jeg kaste min robuste og terrængående krop i bølgen blå og få Kattegat til at stige. Med dette enestående billede på nethinden vil jeg ønske alle en god dansk sommer!
2 af 3 FRANK MIKKELSEN, MØNSTED Sommerferien i år bliver som så gange mange før herhjemme i det danske sommerland og denne gang i et lejet sommerhus i Hals i en uge. Og mon ikke vi også skal rundt i ferielandet på nogle endags udflugter. Plan ét var ellers en kort ferie nu, og så en tur til Phoenix, Arizona, i 14 dage på besøg hos vores store datter senere på sommeren, men dette ændrede Covid-19 en del på. Og så glæder jeg mig til de lange sommeraftener herhjemme på terrassen med en god flaske vin.
3 af 3 JEANNETTE KVICK, LÅNUM Min sommerferie skulle have bestået af en masse rallyløb i udlandet. Blandt andet havde jeg fire store løb i juni, hvilket havde betydet, at jeg havde haft seks dage sammenlagt i Danmark. I juli fylder jeg 40, og også her plejer jeg at køre rally omkring min fødselsdag, så i år bliver første gang i 20 år, at jeg må »holde« fødselsdag. En mærkelig følelse ikke at have motorsport på programmet.