Mandeløb i Sparkær

Med lettelsen af coronareglerne kan man mandag afvikle traditionelt motionsløb

18. juni 2020, 11:33
De har igen fået noget at grine ad i Sparkær, hvor Jens Buhl Christensen (tv) og formand for Sparkær IF Hans Peter Johansen med Mandeløbet kan se frem til afviklingen af byens første arrangement efter coronanedlukningen. Arkivfoto: Henrik Bagge

Sparkær Dette sportsforår har i sandhed været ramt af en stribe aflysninger og udsættelser, men med den seneste lempelse af restriktionerne er der nu åbnet for, at Sparkær IF kan afholde sit årlige mandeløb mandag den 22. juni.

Det er helt afgjort første gang, mandeløbet kommer til at stå som forårets største arrangement i Sparkær IF, men der er ingen tvivl om, at mange løbere og motionister har savnet samværet omkring et løb, og det samme har arrangørerne, oplyser Lone Bach Sørensen.

Der vil selvfølgelig blive taget alle tænkelige forholdsregler i forhold til corona-situationen efter de gældende retningslinjer på dagen.

Der er sprit til rådighed, og der skal holdes afstand både før og efter løbet. Sparkær IF opfordrer desuden til, at deltagerne tilmelder sig på forhånd og betaler online på www.fjendslobet.dk senest dagen inden løbet.

Præmier til de hurtigste

Løbet er kun for mænd, der er fyldt 16 år, men der er til gengæld ingen maksimumalder. Distancen er på seks kilometer i fladt terræn, og der er ingen tidtagning.

Alligevel er der et lille konkurrenceelement i det, da der er præmier til de tre hurtigste løbere. Herudover trækkes der lod om mange flotte sponsorpræmier blandt alle deltagerne. I 2019 var Oliver Kirial Olsen fra Stoholm den første til at krydse stregen.

Mandeløbet bliver skudt i gang klokken 18.30, men hvis nogen har lyst til at gå ruten, er de velkomne til at starte klokken 18.