Farvel til Bent

Efter mere end 40 år i Løgstrup Hallens bestyrelse takkede kasserer Vestergaard af

25. juni 2020, 06:23
1 af 2 Bent Vestergaard takkede mandag af som kasserer i Løgstrup Hallen efter mere end 40 på posten. Privatfoto
2 af 2 Bent Vestergaard overlader posten som kasserer i Løgstrup Hallen til Mathilde Andersen. Privatfoto

Løgstrup Efter mere end 40 år i Løgstrup Hallens bestyrelse takkede Bent Vestergaard mandag aften af som kasserer på hallens repræsentantskabsmøde.

Bestyrelsesformand Peter Mandrup havde været i gemmerne for at se, hvad der egentlig var ført til protokols dengang tilbage i 1979, da Bent Vestergaard i første omgang figurerede som revisor for hallen.

Men på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde det år blev der pludselig en mand mere i bestyrelsen. Det var Bent Vestergaard, der var blevet kasserer, og det har han været lige siden.

Af mødereferatet fra dengang fremgår det i øvrigt, at den nye kasserer uden at pakke noget ind, gjorde det klart, at det ikke kunne køre rundt!

Men det kom det til. Han fik blandt andet kommunen til at leje sig ind i hallen og betale mange års husleje forud, og allerede i 1982 kunne Jørgen Grud ifølge referatet på repræsentantskabsmødet glæde sig over, at »der nu var styr på økonomien«.

Peter Mandrup forsøgte på mandagens møde at sætte 40 års tjeneste lidt i perspektiv ved at nævne, at han selv og konen først lige var flyttet til Løgstrup, da Bent Vestergaard blev kasserer.

Det var også året, hvor Jan Nielsen fra bestyrelsen flyttede hjemmefra sin mor i Nr. Rind, hvor Uffe Østergård Madsen fra bestyrelsen fik kørekort i Ålestrup, og hvor det daværende halinspektørpar fik en lille, sød dreng (Tommy Sørensen), som nu selv har haft 10 års jubilæum som halinspektør.

Og så var Bent Vestergaards afløser på kassererposten, Mathilde Andersen, ikke engang født i 1979!

- Bent, vi har været trygge ved dit arbejde, og du har givet dig tid til at forklare os, hvis der var noget, vi ikke lige forstod. Men det der med momsfritagelse - det har jeg aldrig forstået, lød det blandt andet fra Peter Mandrup, der også udtrykte håb om, at bestyrelsen i en snæver vending stadig kan trække på Bent Vestergaards viden og erfaring som en slags satellitkonsulent. Han er nemlig flyttet til Silkeborg.