Hvad skal du lave i din sommerferie?

27. juni 2020, 05:58
1 af 3 BIRTE PHILIPS, KNUDBY Som pensionist har man jo ferie hele året. Jeg rejser aldrig ud i sommerferietiden, det lader jeg børnefamilierne om. Til gengæld kører jeg gerne på camping både før og efter skoleferien. I år har det jo ikke været muligt at køre til Frankrig, som jeg plejer, så jeg har ændret mine ferier til at udforske de danske campingpladser, men det er jo ikke helt det samme. Jeg savner det internationale miljø på de små pladser i landsbyerne, varmen og ikke mindst de mange dejlige spisesteder til fornuftige priser.Nå men alt bliver vel godt igen engang.
2 af 3 JØRGEN SVENSON, VRIDSTED Efter et turbulent forår bliver sommerferien med »sivsko«! Nogle småture her omkring i vores storslåede natur med måske en eller to længere ture. Som husejer er der jo også altid noget at se til - ikke mindst i haven på denne årstid. Til december kalder Gran Canaria igen for 21. gang i træk med to af vore gode venner her fra Vridsted. Sluttelig vil jeg gerne ønske alle mine kollegaer i »Din mening« og Fjends Folkeblad en rigtig god sommer!
3 af 3 SUSANNE BAK, STOHOLM Sommerferien skal i år holdes med matriklen som base og ture ud i det blå med mine forældre, døtre, svigersøn og børnebørn. Jeg satser på fantastisk sommervejr og elsker de lyse, varme sommeraftner, for så er der dømt hyggestunder med dem, jeg holder af - de er blevet forsømt under coronakrisen. Derudover har jeg en stak ulæste krimier, som jeg også skal have gang i. Og mon ikke der også er lidt frivilligt arbejde, der skal kigges på.