Sparkær IF forlænger med træneren

Poul Vistisen får ansvaret for Sparkærs fodboldherrer til slutningen af 2021

25. juni 2020, 12:10
Sparkær IF har forlænget aftalen med træner Poul Vistisen i midten. Til venstre er det seniorudvalgsformand Daniel Brøns og til højre seniorudvalgsmedlem Bjarne Have. Privatfoto

Sparkær Poul Vistisen fortsætter som fodboldtræner for seniorspillerne i Sparkær IF i kalenderåret 2021, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dermed fortsætter det gode samarbejde, som i denne omgang startede fra efteråret 2015, men Vistisen har også to gange tidligere været træner i Sparkær IF – først 2005-2007 og derefter 2010-2011.

- Det er ikke så svært, for det er en god klub at være i med stor opbakning fra spillere og bestyrelse, og hvor jeg har fået en fin behandling. Og så var det jo også et helt forkert tidspunkt at sige farvel på her efter et forsømt forår, siger Poul Vistisen om forlængelsen.

Vil tilbage i serie 3

Han har også efter coronastoppet noteret sig et højt niveau til træning, og det skyldes ikke mindst, at mange unge har trænet flittigt. Det borger godt for fremtiden efter en sæson, hvor man rykkede ned i serie 4.

- Jeg har da også en ambition om, at vi skal tilbage i serie 3, hvor jeg synes, vi hører til. Og så handler det om at holde liv i andetholdet – det kræver hårdt arbejde, men det vil jeg gerne bidrage til, siger Poul Vistisen.

Forlængelsen signalerer stor stabilitet på trænerfronten, og det glæder seniorudvalgsformand i Sparkær IF Daniel Brøns.

- Der er 100 procent opbakning fra spillerne. Vi kender Poul, og han kender os, så begge parter ved, hvad de får. Han gør et kæmpe arbejde med begge hold og er helt sikkert klubbens mand, så derfor er jeg meget glad for, at Poul også er træner i 2021, siger Daniel Brøns.