Alligevel madskole i Højslev

08. juli 2020, 06:00
Foto: Carsten Andersen

højslev De populære Madskoler blev aflyst på grund af Covid-19, men nu bliver der alligevel i uge 32 mulighed for at lære at lave mad på den sjove måde på Højslev Skole.

»3 dage med Madskoler« er nemlig navnet på miniudgaven af de traditionelle madskoler for børn i alderen 8-12 år, hvor et par hundrede børn på landsplan får mulighed for at deltage i konceptet, der læner sig op ad Madskoler og er tilrettelagt, så de kan afholdes indenfor myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19.

Madskoler arrangeres af børne- og ungdomsorganisationen 4H i et ikke kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.

- Det glæder mig rigtig meget, at vi alligevel kan give et mindre antal børn gode madoplevelser. Det var en tung og hård beslutning at aflyse de normale Madskoler, men nu må vi se fremad, siger Henrik Dalum, der er formand for 4H.

»3 dage med Madskoler« medtager de bedste aktiviteter fra tidligere år, selvfølgelig med et skærpet fokus på hygiejnen, ligesom aktiviteterne foregår i små faste grupper alle tre dage.

Tilmelding foregår på www.madskoler.dk