Alverdens kunst i Hjarbæk

03. juli 2020, 05:46
1 af 3 Arkivfoto: Britta Kristiansen
2 af 3 Arkivfoto: Britta Kristiansen
3 af 3 Alverdens Kunst i Hjarbæk. Arkivfoto: Britta Kristiansen

Hjarbæk I Hjarbæk har det lokale kunstudvalg under Hjarbæk Borgerforening netop lagt sidste hånd på den store kunstudstilling i juli.

Dermed kan man se på »Alverdens Kunst i haverne 2020« fra den 18. juli til og med den 2. august bag stakittet hos private.

Beliggende ved Hjarbæk Fjord med de gamle sjægte både i havnen er Hjarbæk et helt unikt sted. Her kan man gå igennem de små gader med de idylliske huse og de spændende haver med masser af forskellig kunst.

Man kan også søge mod vandet og lytte til vindens susen i sivene, bølgernes slag mod kajen og mærke historiens vingesus med sjægtenes vuggen.

Rekorddeltagelse

Ikke mindre end 29 kunstnere udstiller i 26 forskellige haver, så der vil være rig mulighed for en ordentlig en på kulturopleveren i en hyggelig atmosfære.

Begrebet Alverdens Kunst skal tages helt bogstaveligt med kunst i alle mulige afskygninger med stentøjsler, moler, pottemageri, glaskunst, bronzeskulpturer, pileflet og raku.

Det er syvende år i træk, at Hjarbæk Kunstudvalg arrangerer denne på alle måder anderledes og unikke kunstudstilling, og alle sejl er sat for at give de besøgende en fantastisk oplevelse. Udstillingen er samtidig den største til dato med et maksimum af deltagende kunstnere og haver.

Den spændende udstilling og dermed også haverne har åbent klokken 10-17 alle dage. Der vil blive udleveret håndsprit til alle ved køb af program til udstillingen for at overholde alle anvisninger i forhold til Covid-19.