Hvad skal du lave i din sommerferie?

05. juli 2020, 05:42
1 af 3 KNUD DAHL, LUNDØ Med bopæl på Lundø er man lidt i sommerferieland hele tiden, og som pensionister behøver vi ikke rejse ud, når der er højsæson. Så vi har ikke planlagt noget, mest af hensyn til at vi skal passe udlejning af vores lille Bed & Breakfast, som har højsæson i juli/august, men også af hensyn til corona, som i mine øjne stadig er en risikofaktor nogle steder. Vi tog dog lidt forskud på ferie i sidste uge med en uge i sommerhus i Kulhuse sammen med nogle af vore børn/børnebørn, men ellers bliver det kun til endagsture/ strandture i de kommende to måneder.
2 af 3 LONE DAHL, SDR. RESEN Sommerferien i år bliver vist mest hjemme i haven med ture ud i det danske land. Tænker også børnebørnene kommer på ferie. Amerikanerbil træffet i Øster Hurup, som vi plejer at være til, er aflyst i år, så amerikaneren skal nok også ud og »motioneres«, måske et par dage med campingvognen. Der bliver nok også lavet flere praktiske ting hjemme end normalt i ferien.
3 af 3 ELSEBETH POULSEN, VRIDSTED Vores sommer foregår her i Danmark, da det kun er uden for sæsonen, vi tager på fly- eller busrejser. Vi har ikke lavet noget om i år, da vi have besluttet inden corona, at vi skulle rundt i Danmark på MC med Albert (vores lille hund) bag på. Lige nu er vi taget til Sorø på camping. Vi har kørt i Sønderjylland, og uge 27 foregår med børnebørnene, som også er med på MC i en alder af 16-19 år. I uge 34 tager vi på MC højskole på Fyn, og ellers bliver det hjemme i haven og på tur på MC venner. God sommer til jer alle.