Løgstrup Friplejehjem præsenterer ny forstander

Susanne Mikkelsen kommer fra et job som centerleder på et plejehjem i Vejle

30. juni 2020, 05:23
Susanne Mikkelsen er ny forstander på Løgstrup Friplejehjem. Foto: Henrik Bagge

Løgstrup Der var fredag rejsegilde for det nye friplejehjem i Løgstrup, og ved samme lejlighed kunne formand Anders Jensen præsentere friplejehjemmets nye forstander.

Hun hedder Susanne Antoinette Søe Mikkelsen, er 43 år og bor i Vinderslev ved Kjellerup.

Hun er gift og har tre døtre i alderen 17-23 år. Fritiden bruger hun på familen, cykling på mountainbike og hus og havearbejde.

Fik bugt med sygefravær

Susanne Mikkelsen har siden 2015 været centerleder på plejehjemmet Smidstrupparken i Vejle og har i den periode udvist dygtigt lederskab og blandt andet bidraget til, at sygefraværet blandt personalet er faldet fra 12 til 3,8 procent.

- Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Susanne om etableringen af Løgstrup Friplejehjem som et hyggeligt hjem for 24 beboere og dermed også en ny stor arbejdsplads i Løgstrup. I fællesskab vil vi gøre friplejehjemmet til en naturlig del af Løgstrup-området, som lokalbefolkningen kan føle ejerskab til og engagere sig i, sagde Anders Jensen ved præsentationen.

Susanne Mikkelsen tiltræder jobbet som forstander den 1. september, hvor tiden frem til åbningen af friplejehjemmet skal bruges til at ansætte det øvrige personale, til indretning af plejehjemmet og til at indgå lejeaftaler med de kommende beboere af Løgstrup Friplejehjem.