Rejsegilde på friplejehjemmet

30. juni 2020, 11:41
1 af 2 Den nye forstander Susanne Mikkelsen står her omgivet af formand for Støtteforeningen Anthon Storm (tv) og bestyrelsesformand for Løgstrup Friplejehjem Anders Jensen (th). Foto: Henrik Bagge
2 af 2 Til rejsegildet var de to bestyrelser for henholdsvis friplejehjemmet og for støtteforeningen til friplejehjemmet til stede. Foto: Henrik Bagge

Løgstrup Solens stråler bagte så ubønhørligt allerede ved middagstid, at hele selskabet trak indenfor i det kølige nybyggeri, da der fredag var rejsegilde på det nye friplejehjem i Løgstrup.

Her kunne formand for Den Selvejende Institution Løgstrup Friplejehjem Anders Jensen gøre foreløbig status på byggeriet, der efter planen skal stå færdigt inden jul.

- Der er i bestyrelsen stor tilfredshed med det arbejde, I håndværkere har udført på byggeriet. Det udstråler høj kvalitet, og desuden følges tidsplanen også, så vi fortsat planlægger åbning af friplejehjemmet den 1. december i år, sagde bestyrelsesformand Anders Jensen blandt andet i sin tale.

Rejsegildet var i første omgang planlagt til afholdelse i marts måned, men blev udskudt på grund af coronaen.

Arbejdet er dog fortsat ufortrødent og står nu stort set lukket med tag og vinduer, og de røde facadevæge er muret op på en stor del af byggeriet.

Til rejsegildet var, udover håndværkerne, de to bestyrelser for henholdsvis friplejehjemmet og for støtteforeningen til friplejehjemmet inviteret.

Den lokale slagter Storm sørgede for de grillede pølser til en øl eller vand.