Sommersjov på biblioteket

29. juni 2020, 12:57
Cirkus med Trifolikum og Thierry. Pressefoto

Børnefamilier i Fjends kan se frem til en livlig sommer på Stoholm Bibliotek, der nyder godt af midler fra regeringen til børneaktiviteter i hele Viborg Kommune.

Det store program starter allerede i uge 27, hvor der onsdag den 1. juli klokken 10-14 er drageworkshop på Stoholm Bibliotek. Her kan man bygge sin egen drage og derefter tage den med ud i sommerlandet for at flyve med den. Der vil herefter hver onsdag til og med uge 32 være krea-workshops på biblioteket, hvor børnene kan lave forskellige ting med nye temaer hver uge.

Onsdag den 15. juli er der cirkus med Trifolikum og Thierry, en sød lille forestilling, som sætter lattermusklerne i gang hos store og små. Forestillingen vil som udgangspunkt foregå udendørs foran Stoholm Bibliotek.

Onsdag den 5. august vil familierne kunne opleve en koncert med Anders Wadsholt, hvor det vil boble af sjove rim og gode melodier, når entertaineren spiller sange for børn i alderen 5-10 år.

- Det er skønt at kunne tilbyde et ekstra fint og gratis børneprogram denne sommer, hvor mange familier måske er lidt mere hjemme end normalt. Vi glæder os til at se rigtig mange børn på Stoholm Bibliotek, siger børnekulturkonsulent Rikke Skovsbo.

Alle aktiviteter er uden tilmelding, og der er fri entré.