Stoholm IF forlænger med træneren

Jesper Lindegaard vil gerne være med til at etablere holdet i serie 2

20. juli 2020, 13:03
Stoholm IF var flyvende i efteråret 2019, der endte med oprykning til serie 2. Nu har klubben forlænget med træner Jesper Lindegaard. Arkivfoto: Henrik Bagge

Stoholm Stoholm IF-Fodbold har forlænget aftalen med spillende cheftræner Jesper Lindegaard, så han også tager hele kalenderåret 2021 med. Det fortæller senioransvarlig Niels R. Jensen i en pressemeddelelse.

- Jesper tog over sidste sommer, da Martin Trankjær blev nødt til at stoppe på grund af nyt arbejde. Efter et nederlag ved den første puljekamp i Fjends Cup så Lindegaard og co. sig ikke tilbage, og først vandt vi Fjends Cup, og dernæst gik vi ubesejret gennem efteråret, hvilket gav en hurtig returbillet til serie 2, lyder det fra Niels R. Jensen.

Glade for forlængelse

Dermed skulle holdet altså testes på et højere niveau i foråret, men der gik som bekendt corona i det hele, så derfor får Jesper Lindegaard ligesom sidste år et fodboldår med Fjends Cup og en efterårssæson.

- Vi er rigtig glade for, at Jesper vil forlænge, for det giver ro på. Han har et tæt samarbejde med vores assistenttræner Kim Kirkeby, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi håber og tror, at Kim også fortsætter, men der er noget i den private kalender, der lige skal medregnes, inden der træffes en endelig beslutning, siger Niels R. Jensen.

Også træneren selv er godt tilfreds med forlængelsen.

- Jeg er glad for at være i Stoholm. Privat bor jeg et stenkast fra byskiltet, så det giver også fordele i en travl hverdag. Vi har et godt mix af rutinerede gutter og talentfulde unge spillere, og jeg ved godt, at der næsten er tradition for, at Stoholm er udfordret på serie 2 niveau, men jeg håber naturligvis, vi kan være med på niveauet, siger Jesper Lindegaard.