Fjends Cup er en forrygende succes

Det vælter ind med mål og gæster til årets Fjends Cup

28. juli 2020, 11:50
1 af 3 Fjends Cup 2020 blev torsdag indledt med fire kampe og et væld af mål. Her er det Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup, der tørner sammen. Foto: Henrik Bagge
2 af 3 De to første spilledage af Fjends Cup 2020 har begge budt på tilskuerrekorder. Foto: Henrik Bagge
3 af 3 De to første spilledage af Fjends Cup 2020 har begge budt på tilskuerrekorder. Og så tæller de firbenede ikke engang med i statistikken. Foto: Henrik Bagge

Sparkær Fjends Cup 2020 blev torsdag aften skudt i gang med turneringens første fire kampe og i alt 18 mål til de mange fans på lægterne.

Og ifølge fjendscup.dk var der torsdag tale om ny publikumsrekord for en åbningsaften med 253 betalende tilskuere, 11 flere end sidste års rekord.

Og som om det ikke var nok, gentog arrangørerne succesen lørdag, da den næste række af puljekampe blev afviklet.

Her blev sidste års rekord for højeste tilskuertal på en enkelt dag overgået med 33 personer, da der indfandt sig ikke mindre end 340 betalende tilskuere til de fire kampe på to baner.

De kunne i øvrigt se både Stoholm og Mønsted vinde igen i pulje 2, så de begge er semifinaleklar, mens KK07 og Ravnsbjerg/Løgstrup begge må sande, at de i år må spille om sekundære placeringer.

Til gengæld er der stadig spænding i pulje 1, hvor Sparkær, trods to nederlag, stadig med lidt held har muligheden for at nå en semifinale med en sejr i den sidste kamp mod Feldborg/Haderup.

Den fløjtes op i aften på det, arrangørerne selv har valgt at kalde Thriller Tuesday, hvor der sandt for dyden også bydes på et par tunge brag.

Stoholm og Mønsted tørner sammen i en kamp om puljesejren, mens Borup skal forsøge at komme videre med en sejr over Skals, der allerede har to sikre sejre under vesten.

Fjends Cup fortsætter torsdag med semifinaler, mens der fredag er placeringskampe inden den store finaledag lørdag.