Løgstrup og Stoholm i fodboldsamarbejde

To talentfulde fodboldhold fusionerer i Team LS

30. juli 2020, 05:46
1 af 2 Årgang 2008, som den ser ud i Løgstrup-Fodbold. Privatfoto
2 af 2 Årgang 2008, som den ser ud i Stoholm IF Fodbold. Privatfoto

Løgstrup/Stoholm I den lokale fodboldverden har det igennem flere år været kendt, at Løgstrup og Stoholm har haft drengespillere fra årgang 2008, der kan lidt mere med den lille runde læderbold, end de to klubber ellers er vant til.

Det får nu Løgstrup og Stoholm til at lave et formaliseret samarbejde under navnet Team LS på den årgang, der hedder U13 Drenge, fra efter sommerferien.

Der bliver tale om tre cheftrænere for årgangen. Det er fra Løgstrup-Fodbold Frank Tylstrup samt Kian Lykke Christensen og Morten Groth med rødder i Stoholm. Derudover bliver der også tilknyttet en målmandstræner.

De kender hinanden

Sammenlægningen berører helt konkret i alt omkring 40 drengespillere, og i efteråret giver det hold i Liga 1b, Liga 2, Liga 3 og Liga 4.

Efteråret er samtidig den sidste halvsæson som 8-mands, for til foråret 2021 hedder det nemlig 11-mands fodbold.

- Begge klubber har været med i den jysk/fynske turnering, og Løgstrup sluttede faktisk helt på toppen på allerhøjeste niveau. Nu, mener vi, tiden er inde til at forsøge et decideret samarbejde, og det skal siges, at drengene godt kender hinanden, for der har været fælles træning undervejs i snart to år. Næste forår er det så 11-mands fodbold, og med intakte trupper tror vi på projektet, siger Frank Tylstrup fra Løgstrup-Fodbold.

Stor sponsoropbakning

En af Frank Tylstrups kommende medtrænere er Kian Lykke Christensen fra Stoholm IF Fodbold.

- Vi har en meget stor sponsoropbakning bag det her projekt, og det skyldes blandt andet også, at det ikke kun er de tidligere førstehold i henholdsvis Løgstrup og Stoholm, der er med. Vores velvillige sponsorer har sørget for, at der er tøjpakke til både træning og kamp til alle vores cirka 40 drenge. Det er meget vigtigt for os at signalere, at det gælder alle spillere, da bredden i dette også er utrolig vigtig, siger Kian Lykke Christensen.

Nye og nysgerrige drengespillere fra 2008 er også meget velkomne, og der bliver træningsstart mandag i uge 31 i Løgstrup.

Herefter bliver der træning mandag, onsdag og fredag for holdene i Liga 1b og Liga 2, mens der er træning mandag og onsdag for holdene i Liga 3 og Liga 4. Alle holdene kommer til at optræde under navnet Team LS.

Derudover deltager samtlige drenge på årgangen i et weekendstævne i Ringkøbing i slutningen af september, mens der også senere i fodboldkalenderen er elitestævner i både Danmark og udlandet for Liga 1 og Liga 2 holdet, oplyses det fra Team LS.