Stoholm Apotek flytter til centrum

Fra oktober skal du hente din medicin i Vestergade

04. august 2020, 08:31
Farmakonom Merete Petersen (tv) og farmakonom Anna Jespersen flytter snart med resten af Stoholm Apotek fra Johan Bittmanns Vej til Vestergade i Stoholm. Foto: Henrik Bagge

Stoholm Fra starten af oktober er Stoholm Apotek at finde i Vestergade 10 i Stoholm i de lokaler, hvor RikkeØ senest har holdt til.

Dermed forlader man Johan Bittmanns Vej 2, hvor apoteket aktuelt har adresse overfor lægehuset.

Nuværende apoteker Peter Krüger Bak bekræfter flytningen og har orienteret sine medarbejdere.

Overfor Fjends Folkeblad pointerer apotekeren, at det ikke bliver noget, kunderne kommer til at mærke til, ud over at de altså nu skal vænne sig til at hente deres medicin i centrum af byen i stedet for.

- Det eneste, der sker, er sådan set, at vi skifter adresse, og det gør vi fra mandag den 5. oktober. Men vores service over for borgerne vil være den samme, som de er vant til, og personalet vil også være det samme, siger Peter Krüger Bak.

Større del af handelslivet

Han angiver samtidig et par gode grunde til, at han har fundet det betimeligt at flytte forretningen til centrum.

- Det, der er hele formålet med flytningen, er, at jeg gerne vil have et mere tidssvarende apotek, og det får vi i Vestergade med en mere moderne indretning i nye, lyse lokaler. Og så vil jeg også gerne være en større del af det liv, der er i Vestergade med alle de andre handlende. Så den del glæder vi os også til, siger Peter Krüger Bak og tilføjer, at de 125 kvadratmeter i Vestergade også passer meget bedre til apotekets behov end de 500 kvadratmeter, man p.t. råder over på Johan Bittmanns Vej.

Stoholm Apotek er ikke længere et selvstændigt apotek, men har været en filial af Svane Apoteket Skive siden 2018, da Jørgen Nørretranders stoppede som apoteker i byen efter 25 år.