Sundhedssatellit åbner igen

Du kan igen booke tid til en livsstilssamtale

14. august 2020, 11:26
1 af 2 Stoholm Sundhedssatellit holder til her i Fritids- og Kulturcentret. Arkivfoto
2 af 2 Det er sundheds- og forebyggelsesmedarbejder Britt Nissen, der tager imod i sundhedssatellitten i Stoholm. Privatfoto

Stoholm Sundhedssatellitten i Stoholm, der holder til i Fritids- og Kulturcentret, er genåbnet efter coronanedlukning.

Det betyder, at du igen kan booke tid til for eksempel livsstilssamtaler, rygestop eller vejning hos sundheds- og forebyggelsesmedarbejder Britt Nissen, som kan kontaktes på bnis@viborg.dk eller 22 12 54 31.

Hun glæder sig til igen at se folk og fæ fra Stoholm og omegn på sundhedssatellitten, hvor der ifølge hende har været godt gang i den fra åbningen i juni 2017 til coronanedlukningen i marts i år.

- Vi håber bestemt på, at de ikke helt har glemt os derude, og det tyder det da heller ikke på. Min første dag er i hvert fald helt booket op, men ellers er der masser af tider, så de skal endelig bare ringe eller skrive, lyder opfordringen fra Britt Nissen.

Tilknyttede trivselspiloter

I træffetiden, som er torsdag klokken 9-16, kan man blandt andet få en sundheds- og livsstilssamtale eller få ryge- eller alkoholforebyggende vejledning.

Sundhedssatellit Stoholm dækker også oplandsbyerne og har uddannede, frivillige trivselspiloter tilknyttet lokalt i både Stoholm, Gammelstrup, Fly, Vridsted, Sparkær og Mønsted, ligesom den har en række andre aktører tilknyttet såsom sundhedsplejersker og demenskonsulenter.