3 SVAR: Det har jeg lavet i min sommerferie

15. august 2020, 05:44
1 af 3 MONA JENSEN, STOHOLM Sommerferien havde vi faktisk planlagt til at være her i Danmark i år, langt inden coronaen kom. Vi venter nemlig barnebarn nr. 6 her i sommer, og Henry fylder 70 år. Vi plejer at fejre de runde fødselsdage i udlandet med vore nærmeste, men i år blev det Danmark. Vi inviterede børn, børnebørn og svigerbørn med en uge (29) i Skallerup Seaside Resort, og Henry blev fejret med alt, hvad der hører til, og alle tre generationer havde en rigtig dejlig ferie. Dejligt vejr havde vi også og badede i Vesterhavet. Den øvrige familie havde vi med på Pandekagekroen i Finderup. Så har vi været i Mønsted Kalkgrupper og på en del dagsture, senest til Nymindegab ved Vesterhavet.
2 af 3 IVAN HØEG, LØGSTRUP Sommerferien i år bliver lidt anderledes end normalt pga. coronaen. Der bliver ingen rejser til udlandet, hverken nu eller senere i år. Til gengæld har vi bestilt nogle 3-dages ophold forskellige steder i Danmark samt et enkelt ø-ophold, og det glæder vi os meget til. Der er rigtig mange dejlige steder i Danmark, som vi aldrig har besøgt, så nu skal det være. Vi har i skoleferien haft besøg af vore børn og børnebørn – så alt i alt har vi nydt en rigtig dejlig sommer indtil nu.
3 af 3 LISE HALD, SPARKÆR Vi har været hjemme i Danmark som de fleste. Det er nu ikke så meget pga. corona, men fordi vi flyttede den 1. juni, så der har været nok at finde på. Vi har haft en overnatning i Svendborg hos nogle skønne venner, og på hjemturen var vi lige over Fåborg. Vi har også besøgt et par gamle slotte og et par fine kirker. Det har været megadejligt bare at tusse rundt i tre uger, og jeg er en af dem, der synes, at vejret har været ok. Vi har jo haft dansk sommer, og alt ude i naturen står så flot. Vores ferie er veloverstået, og hverdagen finder igen sin plads.