Engedal Value ser dagens lys

Coronakrisen giver startskuddet til ny virksomhed i Stoholm

20. august 2020, 05:45
Ole Engedal. Privatfoto

Stoholm Ole Engedal fra Stoholm har besluttet sig for at etablere egen vurderingsvirksomhed efter mere end 10 år som salgs- og marketingsansvarlig og som vurderingsmand hos en anerkendt auktionsvirksomhed.

I kølvandet på covid-19 situationen har flere økonomer spået en dyster fremtid for mange virksomheders eksistensgrundlag, og det er med dette in mente, at Ole Engedal har set en mulighed for at starte som selvstændig.

Engedal Value ApS etablerer sig således med henblik på at registrere og udføre uvildige vurderinger af aktiver hos virksomheder i forbindelse med en konkurs, rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, eller salg.

- Vi henvender os særligt til advokater, der er udpeget som kuratorer, domstole, pengeinstitutter, leasingselskaber, virksomheder og andre, der ønsker at gøre brug af vores detaljerede vurderingsrapporter, lyder det i en pressemeddelelse fra Ole Engedal.

Ud over værdiansættelse tilbyder firmaet også formidling af salg og andre serviceydelser sammen med en række samarbejdspartnere omkring eksempelvis industrirengøring, transport, udlevering af aktiver og leverandørkontakt.

Engedal Value ApS er allerede i gang og udfører vurderingsopgaver overalt i Danmark med udgangspunkt fra egen adresse.