Første skoledag på ny friskole

Friskolen Karup er kommet godt i gang - i Sdr. Resen

19. august 2020, 15:13
Karup Friskole har fået en god start. Privatfoto

KARUP Den røde løber var rullet ud, flagene var hejst og solen skinnede, da der blev budt velkommen til første skoledag på Friskolen Karup.

Spændte børn og forældre mødte ind med smil på læberne og sommerfugle i maverne, alle klar til hygge, leg og den gode stemning.

De første dage bliver brugt til at ryste eleverne sammen, komme på plads og lære hinanden at kende – næste uge tages der fat på læring og fagligheden.

- Vi er utroligt glade for at kunne stå her på første skoledag med en flok glade elever og forældre, som så gerne vil friskolen. Vi har virkelig mærket fællesskabet i ugerne op til skolestart, hvor de sidste ting skulle ordnes. Nu står vi sammen om målet om at drive en god skole, hvor børn er glade for at være og føler sig trygge, siger skoleleder Heidi Madsen.

Friskolen er kommet godt i gang. 17 elever har haft deres første dag, og forældre, ansatte og bestyrelsen har arbejdet hårdt på at gøre skolen klar til dagen og ser nu frem til at forme et fantastisk skoleår i fællesskabets tegn.

Friskolens ambition er stadig at finde en god placering i eller omkring Karup. Bestyrelsen begynder allerede nu arbejdet på at finde det helt rigtige sted til skolen, og dialogen med Viborg Kommune er også i gang.