Nyt halgulv i Løgstrup

Løgstrup Hallen har løftet bundniveauet med ny belægning

27. august 2020, 05:54
Privatfoto

Løgstrup Løgstrup Hallen har brugt den ufrivillige coronapause fornuftigt, idet man hen over sommeren bogstaveligt talt har løftet bundniveauet i den 42 år gamle hal med et helt nyt halgulv.

Det gamle trægulv var efterhånden blevet noget skummelt og slidt af den megen aktivitet i den idrætsglade by, men da der som sådan ikke rigtig var noget i vejen med dets forfatning, kunne man godt lægge det nye gulv ovenpå.

Derfor har håndværkere fra Unisport gået og lagt først 15 millimeter stødabsorberende gummi og dernæst ti millimeter krydsfiner ovenpå det gamle trægulv, og med den nye himmelblå bane og streger til alverdens idrætsgrene malet på, har hallen nærmest fremstået som ny, mens den i den forløbne uge igen er begyndt at tage imod idrætsgrene som badminton, håndbold og gymnastik til vinteropstart.

Også tid til nyt halur

Men vent, der er mere.

For lige at lægge et kirsebær på toppen af den nye glasur har Løgstrup Hallen nemlig også fået ny scoringstavle/tidtagerur til at holde rede på kampene i de mange forskellige afdelinger af den tolvstrengede idrætsforening.

Dermed er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at score, når man kommer i Løgstrup Hallen, der også med et par helt nye håndboldmål til lige at give den sidste finish nu fremstår nærmest som ny.

Scoringstavlen er finansieret af midler fra DIF og DGI’s oreningspulje, mens det nye halgulv til 700.000 er 50 procent finansieret af kommunale midler, mens klubben selv har rejst de resterende 350.000 kroner gennem diverse arrangementer og ved at lægge noget til side gennem en årrække.

Pænt stykke arbejde

Formand for Løgstrup Hallen Peter Mandrup er svært tilfreds med det nye syn, der nu åbenbarer sig, når man lukker døren op til byens livsnerve.

- Jeg synes, det er et pænt stykke arbejde, der er lavet. Det ser godt ud med den blå bane og den røde tribune, og med det løftede gulv kan for eksempel badmintonspillerne også glæde sig over, at det nu bliver nemmere at samle boldene op, når der ikke er så langt ned, lyder det fra den altid muntre Peter Mandrup.

Han kan også glæde sig over, at gulvet nu bliver nemmere at holde rent, og at man slipper for at lakere det, som det ellers er blevet gjort hvert 3. eller 4. år.

- Og det skulle gerne kunne holde i 40 år igen, så det bliver nok ikke mig, der kommer til at skifte det næste gang, spår Peter Mandrup.