Der røg de point

Det blev en uheldig weekend, da Peder T. var til rallycross på Korskrobanen

02. september 2020, 12:01
Foto: Lars Hoffmann

Romlund Peder T. og hans team var i den forgangne weekend taget til Korskrobanen uden for Esbjerg for at køre rallycross.

Og det er en bane, der altid giver den rutinerede rallykører lidt ekstra sommerfugle i maven, da Korskro i rallycross-sammenhæng er ret ny, så han ikke kender hvert et hul og hjørne, som på alle de andre baner.

Desuden har den et hop, som kørerne tager på forskellige vis, så det er vigtigt at komme forrest, så man ikke ender i karambolage med de andre på hoppet.

Fint fra start

Peder T. kom også godt fra start lørdag med sikre sejre i de to første heat, men mod slutningen af andet heat begyndte den røde Volvo at ryge en lille smule, uden at temaet dog kunne lokalisere fejlen.

Den dukkede så op for fuldt blus under søndagens opvarmning, da røgen viste sig at skyldes en røget toppakning, og da teamet frygtede, at det helt kunne ødelægge motoren, valgte Peder T. at trække sig fra resten af løbet.

Dermed gik han glip af vigtige point i det samlede mesterskab, og nu skal teamet et smut forbi Sverige og have lavet motoren, så Peder T. er klar til næste løb på Nysumbanen.