Agent Supersund og Grev Mug

Udskolingen tog sig af indskolingen til fagdag på Vestfjendsskolen

03. september 2020, 05:19
Privatfoto

Vridsted Vestfjendsskolen havde fredag den 28. august fagdag for ind- og udskolingen med fokus på bevægelse og foreningsliv.

Det betød, at indskolingseleverne skulle lære om foreningsliv, glæde og bevægelse, så de kom på mission med Agent Supersund for at redde frugter og grøntsager fra Grev Mug, fortæller Dorthe B. Clausen fra Vestfjendsskolen.

Udskolingseleverne lærte om foreningsliv, frivillighed, træning af yngre børn, samt om at være instruktør og rollemodel, og de sluttede dagen af med at få ansvaret for at afvikle aktiviteter for indskolingseleverne.

En fantastisk dag

Alle elever fik et oplæg, hvor der blev fortalt, hvad og hvem der skal til, for at en idrætsklub kan fungere. Efterfølgende var hele sportspladsen plastret ind i aktiviteter for indskolingseleverne.

DBU havde sendt to dygtige instruktører, som skulle hjælpe eleverne på vej, og ungdomsfodboldafdelingen havde fået lavet t-shirts til alle deltagerne.

- Vi har haft en helt fantastisk dag, hvor udkolingseleverne var stationsforstander på otte forskellige aktiviteter. Men det var ikke kun de glade børn, skønne aktiviteter, smil og latter, der gjorde dagen helt vildt god, for den sluttede faktisk af med, at 12 unge mennesker bød sig til som frivillige, så det var jo megasejt, lyder det fra Dorthe B. Clausen.