Stoholm tabte igen tæt dyst

Fodbold, serie 2 herrer: Viborg FF – Stoholm IF 2-1 (1-0)

09. september 2020, 09:40
Arkivfoto

Stoholm IF-Fodbolds trængsler i bunden af serie 2 blev ikke mindre efter holdets besøg på Kirkebækvej i Viborg lørdag eftermiddag.

Nok engang var Jesper Lindegaard og Co. involveret i en tæt kamp, men som det desværre ofte sker, når Stoholm er oppe i serie 2, så falder det tit ud til modstanderens fordel i den sidste ende.

Det skete også i denne match, men det glædelige var trods alt, at SIF’erne spillede en langt bedre omgang fodbold, end det var tilfældet forrige gang, hvor mandskabet tabte ude til Sallingsund.

Men da dommer Thomas Præstegaard fløjtede af i lørdags, var det med stillingen 2-1 til Viborg FF – i øvrigt identisk med resultatet lørdagen før, da SIF gæstede Glyngøre.

Efterfølgende havde assistenttræner Kim Kirkeby følgende kommentarer.

- En kamp, hvor vi langt hen ad vejen spillede lige op med et godt VFF-mandskab. De scorede to mål efter dødbolde – det ene direkte på hjørnespark. Vi spillede os frem til flere gode chancer, men det blev desværre kun til det ene mål, som Martin Trankjær scorede midt i 2. halvleg. Set på spil og chancer ville uafgjort bestemt have været et rimeligt resultat, men vi fik desværre ikke udnyttet vores chancer, og så må vi også sige, at vi skulle kunne have undgået deres to mål, lød det fra Kim Kirkeby.

Fidusen til Trankjær

Viborgenserne kom foran omkring det 35. minut, og stillingen 1-0 holdt til pausen. Cirka midtvejs i 2. halvleg fik Martin Trankjær – der i øvrigt for anden kamp i træk samlede flest fidusstemmer – udlignet, og fjandboerne øjnede muligheden for point.

Men hjemmeholdet satte trumf på med omkring et kvarter tilbage af opgøret, og det lykkedes ikke for SIF’erne at slå tilbage, og dermed ebbede dysten ud.

Det er tidligt at snakke om en skæbnekamp, for der er trods alt stadig hele otte kampe tilbage. Men det lader sig ikke skjule, at det kommende opgør på hjemmebane mod HVA Sydthy er meget vigtig.

Kredsen er allerede knækket over, så Sallingsund med 5 point på 6. pladsen, HVA Sydthy med 4 point på 7. pladsen samt Stoholm IF-Fodbold med 2 point på 8. pladsen er hægtet lidt af det øvrige felt.

Nummer 7 og 8 rykker som bekendt direkte ud, mens 6. pladsen skal ud i en direkte nedrykningskamp efter turneringsafslutningen.

Derfor skal der meget gerne point på kontoen, når der på lørdag d. 12. september klokken 15.00 fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm.