Peder T. blev double champ

Romlunds rallyhelt var forrygende ud ad starthullerne

14. september 2020, 09:49
Foto: Lars Hoffmann

Romlund Sidste weekend bød på hele to løb for Peder T. Jensen, da hans rallycross team stillede til start i supportklasse til Rally X, som er det største internationale løb på dansk jord.

Og travlheden blev kun større af, at teamet, efter det sidste løb, hvor motoren gik i stykker, havde været i Sverige at vende for at finde fejlen på motoren.

Ikke desto mindre startede Peder T. lørdag med at nuppe to andenpladser, og selv om tredje heat blev lidt af en dødssejler på regnvejrsdæk, rakte det til en semifinale, som Peder T. kunne trække sig sejrrigt ud af efter hård kamp.

I finalen kom Peder T. afsted som nummer to lige efter Kenneth Konge, og efter flere overhalingsforsøg lykkedes det endelig Peder T. at komme forbi sin nærmeste konkurrent og dermed vinde finalen.

Det blev kun bedre

Og lige som det så ud til, at det ikke kunne blive bedre, så var det alligevel det, det blev.

Søndag startede nemlig med to heatsejre fulgt af en andenplads og en sikker semifinale, som også blev vundet.

I finalen kom Peder T. igen afsted som nummer to, men fra omgang til omgang kom han tættere og tættere på den forankørende, og på sidste omgang fik han så lavet en hidtil uset overhaling fra hans side ud over et lille hop, og dermed kunne han erklæres for vinder for anden gang på en weekend.

Nu skal han lige have rettet en bule ud på bagenden (af bilen), inden den står på finaleløb den 26. september på Nysumbanen, hvor mesterskabet skal afgøres.