Brugsen i spenderbukser

Der har for nylig været generalforsamling i Dagli´ Brugsen i Løgstrup med beretning om et godt år

16. september 2020, 11:43
Siden sidste generalforsamling har brugsen i Løgstrup sagt farvel til Anna Grethe Lyngsø, der takkede af efter 43 års loyal indsats. Arkivfoto: Britta Kristiansen

Løgstrup Da der den 8. september var coronaforsinket generalforsamling i brugsen i Løgstrup, blev det et stykke ad vejen en beretning om et 2019 i spenderbukserne.

Bilen fik nyt tag over, og til dem med grønne fingre blev det til eget telt at boltre sig i.

Det kunne også bruges til grillfesten, der igen med stor succes blev afholdt sammen med Slagter Storm og med underholdning af skolens kor og et jazzorkester.

Det store kloakarbejde i byen endte med at genere Brugsen knap så meget som både bageren, slagteren og Cirkelines oplevede det.

Succesfuld vinaften

Fastelavn var igen en stor succes, ligesom det var tilfældet med årets vinaften i samarbejde med Fiskbæk Mejeri.

Flere deltagere har efterlyst en gentagelse, men det er desværre ikke muligt p.t. på grund af forsamlingsrestriktionerne.

Summa summarum meldes der om et godt år i Dagli´ Brugsen Løgstrup, ikke mindst takket være et dejligt og arbejdsomt personale, som dog siden sidste generalforsamling har måttet lide den tort at tage afsked med Anna Grethe Lyngsø, der takkede af efter 43 års loyal indsats, hvilket var længere, end uddeler Jonas Jensen har haft på denne jord.