Helt oppe at ringe

Der blev spist hele dagen, da flere foreninger gik sammen om sensommerfest i Daugbjerg

16. september 2020, 05:38
1 af 3 Cykelsponsor-ringridning var en helt ny disciplin til sensommerfest i Daugbjerg. Privatfoto
2 af 3 Den lokale motorcykelklub overraskede med et besøg, da borgerne blev opfordret til at komme forbi og udstille deres »maskiner«. Privatfoto
3 af 3 Mange havde taget imod opfordringen til at udstille deres flotte køretøjer til sensommerfesten. Privatfoto

Daugbjerg Borgerne i Daugbjerg og omegn bakkede fint op, da byens foreningsliv lørdag den 5. september afholdt aktivitetsdag for hele familien på byens stadion, oplyser Anne Kirstine Hansen fra borgerforeningen.

Selv om heftige byger lagde vejen forbi i løbet af dagen, var humøret højt lige fra morgenstunden, hvor knap 50 morgenfriske hyggede sig omkring menighedsrådets gratis kaffe og rundstykker.

Det årlige sponsorcykelløb var i år udvidet til at være sponsorcykel-ringridning, hvor forskellige kreative køretøjer blev taget i brug.

Det var Daugbjerg IF, der stod for denne aktivitet, hvorefter borgerforeningen ved middagstid stod klar med biksemad til knap 60 børn og voksne.

Gang i maskinparken

En del lokale havde taget imod opfordringen til at udstille deres flotte biler, landbrugsmaskiner og andre køretøjer, og som en ekstra overraskelse lagde også ti motorcyklister fra den lokale motorcykelklub vejen forbi med deres maskiner.

Hen over eftermiddagen var erhvervslivet repræsenteret med gratis adgang i både Daugbjerg Minilandsby og Daugbjerg Kalkgruber, og begge steder meldes der om besøg af cirka 20 Daugbjerg-borgere.

Daugbjerg-dagen sluttede af med fællesspisning på stadion med mad leveret af Østfjendshallen. Det var forsamlingshuset, der stod for den del af arrangementet, hvor 60 tilmeldte hyggede sig i teltet, inden der blev lukket og slukket ved midnatstid.

- Det blev en hyggelig og vellykket dag, som vi nok godt kan finde på at gentage en anden gang, fortæller Bente Christensen fra forsamlingshusets bestyrelse.

Arrangørerne evaluerer sensommerfesten mandag den 14. september.