Høstkoncert med trut i

Klassisk trompetist Ole Andersen var leveringsdygtig i jokes og anekdoter, da han gæstede Stoholm med Prinsens Musikkorps

22. september 2020, 11:12
Ole Andersen. Privatfoto

Stoholm Som det efterhånden er blevet en tradition, afviklede Lions Fjends onsdag den 16. september høstkoncert med Prinsens Musikkorps i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, der var medarrangør sammen med Stoholm Menighedsråd.

Denne gang var gæstesolisten klassisk trompetist Ole Andersen, der ifølge Ejvind Jakobsen fra Lions Fjends gjorde en fantastisk god figur både musikalsk og underholdningsmæssigt.

Den efterhånden 78-årige trompetist, dirigent og musiklærer, der for sit store musikalske virke i øvrigt er udnævnt til Ridder af Dannebrog, strøede gavmildt om sig med sjove anekdoter fra et langt liv som musiker i blandt andet Radiosymfoniorkestret og fra flere optrædener for de kongelige.

- Han var fuld af gode historier, så det var rigtig godt, siger Ejvind Jakobsen.

Vender tilbage i 2021

Arrangørerne havde fået indrettet Stoholm Fritids- og Kulturcenter coronaforsvarligt, så der var plads til 150 gæster, men der dukkede kun cirka halvdelen op.

- Det er da mest synd for alle dem, der ikke kunne komme og få så god en oplevelse, men det er jo ikke nemt i disse tider, siger Ejvind Jakobsen.

Men fra dem, der var der, blev der udtrykt håb om en lignende høstkoncert næste år, og Ejvind Jakobsen kan meddele, at der allerede er indgået aftale med Prinsens Musikkorps om en gentagelse i 2021. Den præcise dato vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.