Nyt gear til Vridsted-talenter

24. september 2020, 11:24
Privatfoto

Vridsted Vridsted Idrætsforening har sikret nyt spillertøj til i alt otte hold af ungdomsfodboldspillere fra U8 til U16.

Det er sket med støtte fra en række gode sponsorer, og de mange ungdomsspillere har nu fået nogle rigtig gode trøjer, som kan bruges i to år og er med eget navn og til personlig ejendom som en del af kontingentet.

- Vi har en rigtig god sponsorkreds, og vi er glade for, at der er en fantastisk opbakning til klubben, men vi synes også at vi har et godt fællesskab i foreningen, siger sponsoransvarlig i Vridsted IF, Henrik Lynnerup.

God eksponering

Blandt sponsorerne er Min Købmand Vridsted, som har været på banen gennem flere år.

- Vi er glade over at kunne støtte en forening som Vridsted IF. Det er vigtigt, at de unge har mulighed for at dyrke sport, og det her er en af vores muligheder for at støtte fodbolden i Vridsted IF. Vi kan se, at spillerne bruger deres tøj til både kampe og træning, men der er også nogle, der faktisk bruger deres trøjer uden for banen, for eksempel i skole, siger Morten Pedersen fra Min Købmand Vridsted om sine bevæggrunde for at markedsføre butikken på spillertøjet.

Foruden Min Købmand har også Salling Bank, Hagebro Grill, Nykøbing Mors Dag- og Industrirenovation, Hancock, tømrer- og snedkermester Peter Rahbek, Vestfjends VVS og Åkjær El gjort det muligt at give de unge talenter nyt tøj.