Andenplads til JP Racing

Det går den rigtige vej for Jan og Jeannette i DM serien

25. september 2020, 10:19
Foto: Allan Post

Stoholm Det lokale rallyteam JP Racing fra Stoholm deltog for nylig i 2. afdeling af DM på Lolland/Falster.

Og Jan Petersen og Jeannette Kvick kunne tage veltilfredse hjem med et flot resultat i bagagen, efter bilen dagen igennem havde kørt som en drøm, ikke mindst takket være teamets servicefolk Kaj og Lars Erik, som begge deler stamtavle med Jan Petersen.

Det betød at parret kunne køre bilen over målrampen som nummer to i klassen og som nummer 10 generelt, ovenikøbet med vigtige ekstrapoint til DM fra powerstageprøven, hvor man også blev nummer to.

Det var nu ikke, fordi dagen decideret var designet til parrets Polo S2000, da de første fire af fem prøver indeholdt nogle meget lange stræk med høj gennemsnitsfart, hvor bilen flere gange ramte »begrænseren«, hvilket i længden ikke er sundt for motoren.

Derfor lå JP Racing på en tredjeplads efter de første fire prøver, men prøve 5 var en lille industriprøve midt i Nykøbing Falster, og her avancerede teamet til den andenplads i klassen, som blev det opløftende slutresultat, efter første afdeling af DM, som blev kørt i Nordtyskland, sluttede som en pose blandede bolsjer med en tredjeplads til følge.

Nu ser makkerparret frem til 3. afdeling af DM i og omkring Ikast, men inden da flyver Jeannette mod Kroatien for at køre med sin østrigske chauffør om det kroatiske mesterskab i uge 39, hvor Jan slutter sig til selskabet i weekenden for at yde opbakning.