Ny dreng i klassen

Stoholm Apotek er fra i dag mandag en del af handelslivet i Vestergade

05. oktober 2020, 13:55
Apoteker Peter Krüger Bak var mandag glad for at åbne Stoholm Apotek i Vestergade, efter at det meste af lørdagen var blevet brugt på at flytte fra Johan Bittmanns Vej. Foto: Henrik Bagge

Stoholm Himlen var blå, løberen var rød, og håbet var lysegrønt, da Stoholm Apotek mandag blev budt velkommen i Vestergade med en jævn strøm af besøgende, buketter og en bette flot flagallé.

Den lysegrønne del tilhørte apoteker Peter Krüger Bak, der håber at kunderne vil finde sig tilrette i de nye omgivelser.

- Personalet og servicen er den samme, og man kan også få sine lægemidler til hobbydyr som vanligt. Vi har det samme lager af lægemidler, så der er ikke nogen serviceforringelse på den måde. Også erhvervsdrivende kan stadig hente deres medicin her, for der kommer et bud herud fra Skive hver dag ved tre-tiden, siger Peter Krüger Bak med adresse til veterinærafdelingen, der fortsat ligger på Johan Bittmans Vej indtil 1. november, hvor den flytter til Egeris.

Dermed kommer flytningen til Vestergade 10 ikke til at betyde de store forandringer for kunderne, der i øvrigt kan parkere i gården bag butikken, ligesom der er flere p-pladser både i og rundt om Vestergade.