Stort SIF-nederlag i lokalopgør

Fodbold, serie 2 herrer: Stoholm IF – Højslev Station IF 3-8 (2-3)

07. oktober 2020, 08:43
Arkivfoto

Det gik lidt som frygtet, da Stoholm IF-Fodbold lørdag bød op til lokalopgør mod Højslev Station. Det omvendte møde sluttede højst overraskende 0-0, men på det seneste er der røget mange mål ind ved SIF-defensiven, og det blev også tilfældet i denne match. Dermed blev trængslerne i bunden ikke forbedret, og nu er der blot fire kampe tilbage af efterårssæsonen.

Værterne fik en mareridtsagtig start på opgøret, da gæsterne bragte sig i front allerede i det 2. minut. Dog lykkedes det at slå fint tilbage, og Serhii Yakymchuk fik udlignet allerede i det 10. minut.

Men Højslev Station var konstant farlige, og SIF-forsvaret og målmand Rasmus Højbjerg konstant udfordret, og det blev hurtigt 1-3. Før pausen fik spillende træner Jesper Lindegaard reduceret, så det hed acceptable 2-3 ved halvtid.

- Vi spillede egentlig en godkendt 1. halvleg, og i pausen have vi tro på tingene, men vi er meget sårbare i øjeblikket, så der skal ikke så meget til at vælte korthuset, konstaterede assistenttræner Kim Kirkeby.

Efter pausen blev det op ad bakke, og udeholdet nettede fem gange i rap, så der stod 2-8. Blandt andet begik Rasmus Højbjerg straffespark og fik gult kort, og det udnyttede Højslev Station til 2-5, alt mens markspiller Emil Blingedal forsøgte at forsvare målet.

I slutfasen fik altid hårdtarbejdende Mark Svendsen reduceret, så det sluttede med de noget usædvanlige cifre 3-8 til Højslev Station, der stadigvæk er placeret på 1. pladsen og har kurs mod serie 1. Derimod skal Stoholm IF-Fodbold snart i gang med et imponerende comeback, hvis det skal lykkes at komme op på den 6. plads, der vil give en nedrykningskamp.

- Mark Svendsen fik helt fortjent fidusen efter en fremragende arbejdsindsats, men vi må konstatere, at vi igen bliver straffet for individuelle fejl – det går altså bare ikke i serie 2. Der er for mange misforståelser, så vi må arbejde hårdere på træningsbanen, kom det afslutningsvis fra assistenttræner Kim Kirkeby.

I den kommende runde venter der nok engang SIF en meget svær dyst – et udebaneopgør med MorsØ FC – der fløjtes op i Morsø Multipark på lørdag den 10. oktober klokken 15.00.