Tredje sejr til Stoholm-Viborg

De lokale håndboldhelte fik igen pladen fuld på weekendens tur til Aalestrup

07. oktober 2020, 13:24
Arkivfoto

Stoholm Efter to monstersejre til at få skubbet gang i sæsonen var der igen modstand at hente for Stoholm-Viborg i håndboldherrernes 2. division, da holdet i weekenden besøgte Aalestrup.

I en kamp, hvor der blev givet og taget, endte fjandboerne alligevel med at hive en sikker sejr i land på 26-20 og kan nu i yderligere to uger nyde udsigten fra toppen af tabellen, da der er kamppause i den kommende weekend.

Men selv om Aalestrup er nyoprykket fra 3. division, er det ikke et hold, man kommer sovende til sejrene over, hvilket to sejre i to kampe til himmerlændingene da også vidner om.

Derfor blev det en kamp, hvor Stoholm-Viborg primært måtte finde de gammelkendte dyder med en stærk defensiv som fundament frem igen, og med den på plads, kunne man lige så stille trække fra med den nyfundne speed i kontraløbene, selv om også bagskytten Kris Olesen igen havde godt gang i venstrehånden med otte mål som topscorer.

I øvrigt oplyser håndboldafdelingen i Stoholm IF, at man foreløbig fortsætter træningen som vanligt, selv om nogle klubber har indstillet den på grund af et øget smittetryk, da DHF endnu ikke har anbefalet andet.

Næste kamp i 2. division er hjemme i Stoholm fredag den 16. oktober, hvor hesteprangerne fra Hjallerup kommer på besøg med foreløbig to point i traileren.