Fjends gav 12.503 kroner til Røde Kors

14. oktober 2020, 10:20
Frivillige fra Røde Kors butikken i Stoholm kunne i alt tælle 12.503 kroner sammen efter indsamlingen i Fjends. Arkivfoto: Henrik Bagge

Fjends 15 indsamlere fra Fjends havde søndag den 4. oktober sagt ja til at samle ind for Røde Kors, og det fortrød de ikke.

Det var nemlig glade frivillige fra Røde Kors butikken i Stoholm, der efterfølgende kunne optælle det samlede beløb efter dagens indsamling til 12.503 kroner, hvoraf de 3020 kroner kom i hus via mobile pay.

- Her i den lokale Røde Kors afdeling, hvor vi har arbejdet med at arrangere indsamlingen og dele ruter ud til de fremmødte indsamlere, skal der lyde en kæmpestor tak til alle indsamlerne og dem, der gav penge i bøssen. Og selv om resultatet var noget mindre end sidste år, er vi godt tilfredse under de nuværende omstændigheder, lyder det fra indsamlingsleder hos Røde Kors Fjends Susanne Haahr Schmidt med reference til coronasituationen.

Pengene fra Røde Kors-indsamlingen skal blandt andet gå til at hjælpe udsatte børn herhjemme, de krigsramte børn i Syrien og Yemen og familier i corona-ramte flygtningelejre.