Iglsø Ældreklub klar med program

En enke på en Harley Davidson indleder vinterens foredragsrække

17. oktober 2020, 06:55
Arkivfoto: Henrik Bagge

Iglsø Hun blev for 15 år siden enke og syntes i en alder af 55 år at være for ung til at sætte sig hen som enkefru Jensen.

Derfor søgte hun nye udfordringer i livet og besluttede sig for at tage kørekort til motorcykel. Gennem de sidste 14 år har hun så kørt 225.000 kilometer på motorcykel gennem 58 lande på seks kontinenter!

»Biker« Esther Jensen indleder med foredraget »Enke på Harley« den 27. oktober vinterens arrangementer i Iglsø Ældreklub, der i alt kommer til at præsentere seks foredrag og fire musikalske indslag, inden der sluttes af med årsmøde med valg og banko i april.

Masser af musik

Den 10. november fortæller Agnes Pugflod om sin fars tid som soldat i Viborg for mere end 100 år siden ud fra en dagbog og breve, som han sendte til sin familie.

Herefter er der resten af året musik på programmet, når først Lena Pape, Hvalpsund, underholder den 24. november, inden den musikalske optakt til julen leveres af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær i duoen Toner af Guld, der sidste år gæstede Vroue.

Det nye år skydes også i gang på musikalsk vis, når Jeannet Ulrikkeholm underholder med sange af Benny Andersen, Jeppe Åkjær, Anne Linnet og andre.

Jorden rundt

Senere i januar kommer Bjarne Nigaard forbi med et foredrag om Danske Beredskaber, inden John Melchiorsen, tidligere sognepræst i Højslev og Lundø, gæster Iglsø den 9. februar for at fortælle om at være feltpræst blandt udsendte soldater.

Senere i februar er det sognepræst Jørgen Gleerup, der fortæller om menneskelivet i glæden, sorgen og lykken.

Ruth Pedersen fra Stoholm har igen været på caminoen i Nordspanien, hvor hun denne gang tog hele baduljen i ét hug. Det fortæller hun om den 9. marts.

Den 23. marts vender Bamse Madsen tilbage med sange af Bamses Venner, inden sæsonen rundes af med årsmødet den 13. april, hvor der er både valg, kaffe og bankospil.

Oda Thomsen fra Iglsø Ældreklub understreger, at der til arrangementerne tages alle sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til Covid-19 såsom afstand mellem gæsterne, håndsprit på alle borde samt handsker og mundbind ved servering af kaffe og brød.

Ligeledes vil man indtil videre undgå fællessang, ligesom tilhørerne opfordres til at anvende mundbind, indtil de er kommet på plads.