Stoholm tabte afgørende kamp

Fodbold, serie 2 herrer: Stoholm IF–Viborg FF 1-4 (0-2)

26. oktober 2020, 13:57
Arkivfoto

Stoholm Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at levere det comeback, der kunne have givet en altafgørende kamp om puljens 6. plads i sidste spillerunde ude mod HVA Sydthy.

Siden åbningsnederlaget på hele 2-7 på udebane til Viborg Søndermark i starten af august har stoholmerne været placeret til nedrykning, men et lille og uventet comeback i runde 11 og 12 gav de to sejre, der betød spænding forud for weekendens kampe.

Og da HVA Sydthy tabte deres opgør ude mod Sallingsund FC, så skulle SIF’erne »bare« have uafgjort mod Viborg FF for at holde liv i spændingen.

Men det skete ikke – de 90 minutter blev tabt med markante 1-4, så derfor hedder det serie 3 til foråret efter blot en halvsæson på serie 2 niveau – godt nok har det heddet serie 2 hele 2020, men det skyldtes jo det faktum, at foråret blev aflyst.

Corona-situationen gør så i det hele taget, at den 14. og sidste spillerunde nu er blevet udsat, så hvordan sæsonen rundes af, står hen i det uvisse på nuværende tidspunkt.

Hjemmeholdet fik ellers en fornuftig start på kampen i Stoholm i lørdags, og Jesper Lindegaard og co. var også velvidende om HVA Sydthys nederlag i Glyngøre.

Det blev dog ikke til de helt store chancer indledningsvis, og midtvejs i halvlegen kom et par fatale minutter.

Først sejlede et hjørnespark ind over Rasmus Høbjerg i SIF-målet, og kort efter blev den føring udbygget til 0-2.

Mere skete der ikke målmæssigt – Morten Groth var meget uheldig med ikke at score på et hovedstød tæt under mål, så det hed altså 0-2, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede til pause.

SIF’erne skal have ros for at blive ved med at kæmpe, men niveauet var på dagen ikke til at søsætte endnu et overraskende comeback.

Dog øjnede værterne og det trofaste hjemmepublikum muligheden, da Heine Kristensen reducerede med et godt skud fra kanten af feltet, men den store udligningsmulighed kom aldrig, og i slutfasen satte viborgenserne trumf på med yderligere to scoringer, så det hele endte 1-4.

Der blev undervejs givet to gule kort – et til hvert hold – og SIF’s tilfaldt Mark Svendsen i en kamp, hvor altid godt fightende Morten Groth efterfølgende samlede de fleste fidusstemmer.

Som tidligere nævnt er den sidste spillerunde foreløbig udsat, så måske blev det her sidste kamp i 2020 – et mærkeligt år på mange fronter.

2. holdet i serie 5 vandt 6-4 over Rønbjerg, mens U13 Piger sejrede 4-1 over Vildbjerg, og så vandt Team LS´ Liga 2A Drenge med 3-0 over FC Skanderborg, så i lørdags d. 24. oktober blev der altså afviklet et helt hjemmestævne som afrunding på det meste af udendørssæsonen.