Ny medierådgiver - Jeg tror på fremtiden for Fjends Folkeblad

Med 24 års erfaring fra Skive Folkeblad afløser Christina Mader Kjær nu Jesper Sørensen

28. oktober 2020, 11:40
Christina Mader Kjær er ny medierådgiver på Fjends Folkeblad.

Fjends Det er en både erfaren og dynamisk medierådgiver, der afløser Jesper Sørensen og fremover skal rådgive annoncører og arbejde med salg af annoncer til Fjends Folkeblad.

Christina Mader Kjær har 24 års erfaring på annonceområdet på Skive Folkeblad, og hun glæder sig til også at få ansvar for annoncerne til ugeavisen i Fjends.

-Jeg glæder mig til opgaven. Det er godt at ryste posen og prøve noget nyt, og jeg tror på fremtiden for Fjends Folkeblad, siger Christina Mader Kjær.

Hun tror på den synlighed og gennemslagskraft, som følger med en ugeavis, der bakkes op af både borgere og annoncører.

Christina Mader Kjær henviser i den forbindelse til Vinderup Nyt – ugeavisen som Skive Folkeblad lancerede i starten af 2020 og som har fået stærk opbakning i lokalsamfundet med mange læsere og stor annoncør-interesse.

-Jeg kunne godt tænke mig at bidrage til samme succes-historie i Fjends, siger hun.

Faste dage i Stoholm

Christina Mader Kjær kommer til fast at være i Stoholm 1-2 dage om ugen, og derudover kan hun selvfølgelig altid kontaktes på mail og telefon.

Christina Mader Kjær er som medierådgiver også konsulent for annoncører om valg af platforme. Hun sælger således både annoncer til print og digitale løsninger. Hvis et firma vil købe hjælp til udformning af hjemmeside, er det naturligvis også en mulighed.

Fjends Folkeblad bliver nu en udgivelse under Skive Folkeblad, der altid har haft Fjends-egnen som en del af udgivelsesområdet.

Henrik Bagge fortsætter med at have hovedansvaret for lokale nyheder til Fjends Folkeblad, når Christina Mader Kjær nu afløser Jesper Sørensen på annonceområdet.

50-årige Christina bor i Skive, er gift med Steen, og tilsammen har de fire børn og et barnebarn.

Fritiden bruges blandt andet på en ridehest, der er opstaldet i Vestsalling, og hun er også aktiv frivillig i atletikklubben i Skive.