2 MENINGER: Efterår

Hvordan har du det med efterår?

31. oktober 2020, 05:46
1 af 2 LONE DAHL, SDR. RESEN Jeg elsker alle årstider, da hver årstid har sin charme. Efterårets farvepalet er noget af det smukkeste, jeg ved. Her i coronatiden møder man også flere udendørs, og man behøver ikke være indendørs for en hyggelig sludder. Det er bare frem med traveskoene og nyde efteråret.
2 af 2 HANS PETER JOHANSEN, SPARKÆR Jeg har det fint med efteråret og de flotte farver i naturen, så jeg sidder ikke med en såkaldt »sommer-blues« fornemmelse. Det er jo netop årstidernes skiften i Danmark, der er med til at gøre tilværelsen afvekslende, og vi har haft en fremragende sommer med både varme og vand. Og vi har ikke følt os corona-begrænset i sommer. Nej, så er jeg snarere ved at blive ramt af en »krænkelses-blues« med alt det fnidder og fnadder, der fylder mediebilledet lige nu. Det er ikke til at holde ud!

Det er ifølge psykolog Trine Lind almindeligt at have en følelse af »summerblues«, når sommeren går på hæld, og efteråret tager over, men følelsen kan måske være stærkere i år end tidligere på grund af corona.