Løgstrup aflyser (delvist) julemarked

Man kan ikke samles i sognegården i år, men nogle udstillere åbner i stedet døren til hjemmet

12. november 2020, 05:37
Privatfoto

Løgstrup På grund af corona-situationen har det desværre været nødvendigt at aflyse det traditionsrige julemarked i Løgstrup Sognegård, der ellers skulle have været afholdt i weekenden 14.–15. november.

Og så alligevel. For selv om det beklageligvis ikke under de nuværende omstændigheder er muligt at samles som normalt, har enkelte af udstillerne i stedet besluttet at åbne for besøg på egen adresse i den pågældende weekend.

Det sker naturligvis under iagttagelse af de nuværende corona-restriktioner med blandt andet mundbind og håndsprit.

De fleste af udstillerne vil holde åbent hus klokken 10-16 på begge de pågældende datoer, oplyser Ivan Høeg fra arrangørgruppen.

Kør en tur

Det betyder, at der er åbent på Vordevej 1B, hvor Lokalhistorisk Arkiv, der i øvrigt er på gaden med Lokalhistorisk kalender 2021, holder til.

På Rishøjvej 3 er der åbent hus hos Nanna Mortensen, der arbejder i beton, mens man på Anderslevgårdsvej 5 kan besigtige Svend Nielsens jernhjerter og -nisser.

Hanne Bredgaard gør det i håndstrikkede trøjer fra Hovedgaden 55, Hanne Rost har blandt andet børnetøj på Østergade 36, og på Storhøjvej 24 er der LED lys og AloeVera hos Lene og Ivan Høeg.

Er man frisk på en bette køretur, er der glas og gaveartikler hos Helle og Tonny Olesen på Virksundvej 60B nord for Kvols, og når man nu endelig er afsted, kan man lige så godt fortsætte ad Virksundvej til nummer 202 nord for Knudby, hvor Inge Marie og Kaj Vendelbo sælger pyntegrønt og træprodukter.

- Såfremt der er interesse for at besøge andre af de udstillere, der normalt har en stand på julemarkedet, opfordrer vi til, at man kontakter disse direkte for at høre om eventuelle åbningstider. Og så håber og tror vi på, at det vil være muligt at gennemføre julemarkedet igen i 2021, lyder det fra Ivan Høeg.