Julehjælp fra Fjends

Dansk Folkehjælp synes, at alle børn i Danmark fortjener at få en god juleaften

17. november 2020, 11:07
Arkivfoto

Fjends Siden 2006 har Dansk Folkehjælp - den med det grønne kors - samlet ind til julehjælp til de mest udsatte børnefamilier i Danmark.

Ifølge organisationens afdeling i Viborg-Skive bliver efterspørgslen desværre år for år større fra enlige forsørgere, for hvem julen er et stort problem, når økonomien ikke rækker til gaver til børnene eller til snolder, frugt og julemad.

Derfor samler Dansk Folkehjælp i Viborg-Skive også i år ind til familier, som har svært ved at finde økonomi til at holde en god jul for deres børn, for selv i 2020 er der stadig mange, som har behov for en medmenneskelig håndsrækning.

Målgruppen til julehjælpen er økonomisk trængte børnefamilier. Det vil sige enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn under 18 år, og hver indsamlet krone går ubeskåret til disse familier.

Julehjælpen består af kolonialvarer, samt gavekort til indkøb af julegaver til børnene.

- Det er vort håb, at vi i 2020 kan tilgodese alle ansøgere i Viborg og Skive kommuner med hjælp fra erhvervsfolk og private donationer og de opstillede indsamlingsbøtter i udvalgte forretninger, lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Folkehjælp.

Ansøgning om julehjælp kan ske via www.folkehjaelp.dk i hele november måned.

Man kan støtte Dansk Folkehjælps Viborg-Skive afdeling med bidrag til julehjælpen 2020 på konto 8505-0007515227 eller Mobile Pay på 27 893.