Godt gang i golfbanen

Lørdag var der dømt store arbejdsdag i Sparkær, da flere projekter blev søsat i højt humør og lav sigtbarhed

21. november 2020, 11:42
1 af 2 Jørn Tidemann i gult er ham, der prøver at holde styr på Sparkærs bypedeller, og de var allerede i forvejen blevet sluppet løs på fodboldgolfbanen, så lørdagens arbejdsgruppe ikke skulle starte på bar bund med at etablere banens 12 huller. Foto: Henrik Bagge
2 af 2 Formand for Sparkær Borgerforening Kristian Olesen havde allieret sig med en lille ged, så han kunne sagtens sidde i tørvejr og give »tommel op«, mens proletaret måtte slide sig gennem regn og slud udenfor. Foto: Henrik Bagge

Sparkær De var ude med den helt store pælespade i Sparkær, da der lørdag var kaldt til store arbejdsdag til byens fælles bedste.

Blandt opgaverne var nemlig at etablere en 12 hullers fodboldgolfbane på et areal i Billingeparken, og Jan Kirsch Pedersen fra Udviklingsgruppen under Sparkær Borgerforening havde formået at tromme godt en snes borgere sammen til arbejdet.

Heraf var de tre forplejningspiger, der turnerede rundt med te, kaffe og kage, så det arbejdende folk kunne hytte sig i det ugæstfrie vejrlig med regn og blæst.

Forinden var Sparkærs bypedeller, der som utålmodige galopheste altid venter uroligt på at starten går, dog nogle dage i forvejen blevet sluppet fri med opmåling, afmærkning og trimning af banen.

Og med masser af kloakrør, store traktordæk og anden sjov og spas som forhindringer tegner der sig en fin fodboldgolfbane med 12 huller på 40-60 meter, hvor der bliver noget, man skal over, noget man skal under og noget man skal igennem.

Ved kælkebakken på Borrisvej var en anden arbejdsgruppe i gang, selv om man besluttede sig for at udsætte et projekt med at bygge et par sheltere på stedet til et senere tidspunkt.

Lørdagen blev simpelthen for våd og blød til det arbejde, men pladsen til de to sheltere har man dog gravet ud, og elementerne er for længst ankommet.

I stedet var man i fuld sving med at udnytte nogle fældede lærketræer til at etablere en lang, snoet rute af balancebomme til børn rundt i terrænet omkring kælkebakken, de kommende sheltere og det fine madpakkehus, som allerede har rejst sig på stedet.