Løver i julehumør

Lions Fjends sælger allerede nu lodsedler til årets julelotteri, hvor man kan vinde ene gode sager

24. november 2020, 12:53
Foto: Henrik Bagge

Fjends De lokale løver har hvæsset kløerne til årets julelotteri, og lodsedlerne sælges allerede nu og frem til den 14. december, oplyser Knud Lang fra Lions Fjends.

Og som altid er der ene gode sager at vinde med gevinster for i alt 22.250 kroner.

Heraf er hovedgevinsten på 2000 kroner sponseret af Spar Nord, mens der også er en andengevinst på 1000 kroner.

Så er der 65 skrabegevinster á 50 kroner, og sidst, men ikke mindst, er der i alt 96 gevinster sponseret af erhvervslivet i Fjends.

Ydermere er der to chancer på hver lodseddel i form af et skrabefelt, hvor man straks kan se, om man har vundet, og så et nummer, som udtrækkes, når lodsedlerne er solgt.

Vinderne offentliggøres på Lions Fjends´ hjemmeside og i Midt på Ugen den 19. december og i Fjends Folkeblad den 28. december, og gevinster kan afhentes hos Butik Bente indtil den 21. januar 2021.

Lodsedlerne kan købes i Stoholm hos Tøjeksperten og Spar, i Hagebro hos købmanden, i Sjørup i Brugsen, i Vridsted hos købmanden og i Mønsted i Østfjendshallens Cafeteria.Derudover vil der enkelte steder blive »stemt dørklokker«, oplyser Knud Lang.

Penge ind - penge ud

I klubåret 2019-20 har Lions Fjends doneret i alt 109.000 kroner til forskellige formål både internationalt, nationalt og lokalt.

Den gamle Fjends Kommune har modtaget i alt 89.700 kroner med blandt andet 15.000 kroner til Stoholm Atletik, 20.000 til Hedens Efterskole i Sdr. Resen, 10.000 til en flagallé i Vridsted og 10.000 til Mønsted IF, mens også eksempelvis Plejecenter Birkegården, Fjends Efterlønsklub og Kjeldbjerg Folkedans har hørt fra Lions Fjends.

Som altid har organisationen også haft to unge mennesker på international ungdomslejr.

Julelotteriet er blot en af mange aktiviteter i Lions Fjends, der også laver penge på salg af gødning, frø og egen Fjends-vin, Mønsted Kro Marked, messer i Stoholm og Mønsted og opsætning af telt til forskellige arrangementer.