Black Days konkurrence Kom i kassen med handelsstanden

Du kan blandt andet vinde gavekort for to af de store

26. november 2020, 05:25

STOHOLM Traditionen tro står Stoholm Handelsstandsforening bag en stor julekonkurrence, og den skydes i gang under de kommende dages Black Days.

Den går i al sin korthed ud på, at butikkerne giver en masse præmier til konkurrencen, og så er der også lige de tre hovedpræmier, som er gavekort på hver 2000 kroner til vinderne fordelt på fire gavekort á 500 kroner, så man ikke behøver at solde det hele op et sted.

Man deltager på den måde, at når man er ude at handle hos en af de involverede butikker, så spørger de, om man vil have bonen med.

Det siger man ja til, vender den om og skriver navn og adresse på, hvorefter man putter den i den lille postkasse, som ses på billedet, og som de handlende hver har én stående af i butikken.

Udtrækning livestreames

Konkurrencen står på fra torsdag den 26. november til og med mandag den 21. december.

Udtrækningen af vinderne livestreames på facebook den 22. december klokken 19, men det skriver vi mere om, når vi nærmer os jul.

Ellers bør både regler og logik i konkurrencen være stjerneklare.

Jo mere, du handler, jo større er dine chancer for at få fingre i en af de mange lækre præmier, så der er faktisk ikke rigtig nogen grund til at holde sig tilbage.