Efter et år i Stoholm Her går det fremragende

26. november 2020, 11:51
Købmand Andrej Willer har haft et fantastisk godt første år i Rema 1000 i Stoholm. Arkivfoto: Henrik Bagge

Stoholm Det er netop i disse dage et år siden, at købmand Andrej Willer fra Viborg begyndte at køre til Stoholm på arbejde, da han overtog Rema 1000 butikken i Vestergade.

Dengang havde han selvfølgelig ikke fantasi til at forestille sig, hvilket skørt år hans første i Stoholm ville blive med corona og tilmed en decideret nedlukning over nogle dage på grund af en mus i butikken, lige da han var startet.

Men alt det er vand under broen, og i dag har han armene højt hævet over hovedet, når han taler om, hvordan det første år er gået, siden han blev chef i egen butik efter et par år som souschef i Rema 1000 på Farvervej i Viborg.

- Jeg er superglad for det, og det er gået over al forventning, siger Andrej Willer.

- Jeg var jo spændt på, hvordan det ville gå med at lære byen at kende, men det er gået rigtig godt, synes jeg. Jeg er blevet taget godt imod af nogle glade kunder, der også er gode til at sige til, hvis noget ikke er, som det skal være. De vil jo gerne snakke herude, og folk er generelt meget flinke til at komme herind. Der er rigtig mange kunder, som jeg ser hver eneste dag, og det er jo en god ting med en stor cirkulation i butikken, siger Andrej Willer, der ikke har noget imod at komme lidt ind på nøgletal for det første år som købmand.

- Sidste års omsætning for hele året har jeg allerede nået nu. Så det er okay, underspiller han, inden han uddyber.

- Vi når et godt stykke over de 50 millioner kroner i omsætning i år, hvor vi hele sidste år nåede op på 48 millioner. Så den kommer vi til at slå stort.

Dagligvarebranchen har samlet set ikke lidt økonomisk under coronakrisen i 2020, men logistisk har der undervejs været udfordringer med afspritning, afstand og senest også mundbind.

Og købmanden har også enkelte gange været nødt til at løfte pegefingeren.

- Vi har da haft nogle, der ikke helt kunne forstå, at det skulle være så vigtigt og nødvendigt med mundbind. Men der er vi nødt til at insistere på retningslinjerne. Der er ikke så meget at gøre, og så har de også accepteret, at de skulle have det på. Men sådan vil det nok altid være, siger Andrej Willer.